Voor de realisatie van brouwerij De Klep zoeken wij mensen die ons hierbij een warm hart toedragen. Mensen die iets willen bijdragen, klein of groot.

Crowd Funders

 

Ook zoeken we nog mensen die onze droom mee willen financieren. Een brouwerij neerzetten kost een paar euro en we zouden dit geld het liefst ophalen binnen de Noord-Limburgse gemeenschap. We zijn er van overtuigd dat er genoeg mensen zijn die hun spaargeld best anders willen beleggen dan via de bank. Zeker als dit ook nog iets moois oplevert in Noord-Limburg. Interesse of toch nog enige twijfel? We nodigen u graag uit voor een informatieavond waarop we meer over de plannen van Brouwerij De Klep vertellen.

Voor geïnteresseerden zijn er diverse pakketten om deel te nemen aan onze Crowd-funding:

Het Eerste Kratje

Je draagt €100 bij en in ruil hiervoor krijg je een originele houten krat gevuld met 24 flessen Bier van De Klep met een Klep ‘Gooij Täöt’; dit is een Goodie-bag gevuld met:

  • een opener,
  • schrijfblokje,
  • bierglas en een
  • origineel t-shirt.
Het houten vaatje

Je draagt €500 bij en in ruil hiervoor krijg je 5 jaar lang jaarlijks twee originele Klep-Keg partyvaten gevuld met 10 liter Bier van De Klep*. Op een moment dat jij dat wilt, voor dat ene jaarlijkse feestje thuis, je verjaardag of het buurtfeest. Dat mag je zelf beslissen. Met uiteraard ook ein ‘Gooij-täöt’.
(*Met de dat moment beschikbare bieren. Het vat blijft eigendom van De Klep, enkel de inhoud is de terugbetaling. Voor het vat dient statiegeld betaald te worden) 

De Maischketel

Je draagt €1000 bij aan de oprichting van Brouwerij De Klep. Goed voor een jaarlijkse uitnodiging voor de middag voor onze crowdfunders. We betalen je terug in 5 jaar tijd en betalen je jaarlijks 2,5 % rente in natura op de openstaande lening. Uiteraard hebben we ook ein Gooij Täöt voor je klaar staan.  

De Klaringskuip

Je draagt €2500 bij aan de oprichting van Brouwerij De Klep. Goed voor een jaarlijkse uitnodiging voor de middag voor onze crowdfunders. We betalen je terug in uiterlijk 10 jaar tijd en betalen je jaarlijks 2,5 % rente in natura op de openstaande lening. Uiteraard hebben we ook ein Gooij Täöt voor je klaar staan.  

De Kookketel

Je draagt €5000 bij aan de oprichting van Brouwerij De Klep. Goed voor een jaarlijkse uitnodiging voor de middag voor onze crowdfunders. We betalen je terug in uiterlijk 10 jaar tijd en betalen je jaarlijks 3 % rente op de openstaande lening. Uiteraard hebben we ook ein Gooij Täöt voor je klaar staan.  

De Gistkelder

Je draagt €10.000 bij aan de oprichting van Brouwerij De Klep. Goed voor een jaarlijkse uitnodiging voor de middag voor onze crowdfunders. We betalen je terug in uiterlijk 10 jaar tijd en betalen je jaarlijks 3,5 % rente op de openstaande lening. Uiteraard hebben we ook ein Gooij Täöt voor je klaar staan.  

Meer investeren?

Ook zoeken wij nog een aantal grotere investeerders. Daar het dan om nog grotere bedragen gaat maken we graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek om onze plannen toe te lichten.